+31 6 - 1880 5439

hans@ph-ontwerp.nl

Onze klanten:

Akzo Nobel, Sikkens, UvA-Hva-CNA, gemeente Rotterdam; Kansen voor West, Netherlands Aerospace Group, Business Network International, Checkmark Labrecruitment, Dutch Thermoplastic Components, Schildersbedrijf Chris Alblas, De Gier Wonen, Cleton&Com, Advocatenkantoor Van Dinter, Noorderboulevard winkeliers en ondernemersvereniging, Drukkerij Best

Aanmelden

Over ph-ontwerp

PH-Ontwerp is een Rotterdams ontwerp bureau gespecialiseerd in grafische vormgeving, fotografie marketing communicatie en webdesign. Het bureau dankt haar naam en beeldmerk aan de ptilonor hynchaidae, beter bekend als de prieelvogel. De prieelvogel is (-bowerbird-UK-volgens sir David Attenborough) de ultieme vormgever in het dierenrijk en kenmerkt zich door het ontwerpen van prachtige maar vooral veelkleurige nesten die een ongekende inventiviteit tonen, het perfecte voorbeeld van een natuurlijke vormgever.


Hans Langstraat is de drijvende kracht achter
PH-Ontwerp. Sinds 1998.

Naast zijn omvangrijke werkzaamheden als vormgever is hij een bevlogen ondernemer die zelfstandig ondernemers samenbrengt door middel van een beproefd BNI-concept. Voor meer informatie m.b.t. BNI verwijst PH-Ontwerp u graag naar www.bni-rotterdam.nl

Naast een jarenlange ervaring als grafisch vormgever biedt Ph-ontwerp u een breed scala aan diensten. Denk aan marketing, communicatie, fotografie en webdesign. Geen enkele opdracht is hetzelfde. De vraag van klanten varieert enorm. Van klein naar groot. Van een enkele opdracht naar een veelvoud van opdrachten die in elkaar grijpen. Dan zijn wij als een projectontwikkelaar aan het werk met diverse teams met specialisten.

Ph-ontwerp geeft uw bedrijf een meerwaarde, of het nu om grafische vormgeving gaat, of een combinatie van activiteiten. De zichtbaarheid van u en uw bedrijf. In één oogopslag zien waar een ondernemer of onderneming voor staat. Dit door het verbeteren en versterken van uw visuele middelen. Dat is het belangrijkste uitgangspunt van PH-Ontwerp.

Wilt u meer weten neem dan zeker contact op.

+316 - 1880 54 39

hans@ph-ontwerp.nl